Odgłosy pukania w karoserię

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 3221
    Classic
    • 2010
    • 21

Przekładka z letnich na zimowe z wyważeniem 30zł zapłaciłem teraz. A ceny u mnie są max do 40zł.
  • oculus
    Ambiente
    • 2008
    • 228

Dziwna sprawa. Kilka razy zdarzyło mi się, że po zatrzymaniu auta i wyłaczeniu silnika nagle dochodziły mnie odgłosy jakby pukania w karoserię. Kilka takich puknięć pojawiało się kilka do kilkunastu sekund po zatrzymaniu silnika. Zawsze zaczynają się z tyłu auta i idą do przodu. Za pierwszym razem myślałem, że ptak mi nasrakał, bo to mniej więcej taki odgłos. Nie jest toczęste zjawisko. Auto mam od września, a puknięcia pojawiły sie mniej niż dziesięć razy.
    Może mi coś w głowie puka?? A może jest to związane z napedem 4x4?? Mam nadzieję, że auto mi nie pęka :shock:
    Skoda Octavia Scout 2.0TDI

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

:szeroki_usmiech
      stygnie
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

• Joker_b-stok
        Ambiente
        • 2008
        • 127

Re: Odgłosy pukania w karoserię

Zamieszczone przez oculus
        Mam nadzieję, że auto mi nie pęka :shock:
        leżę :lol:

dośćczęste zjawisko po "brawurowej" badz dluzszej jezdzie. Podpisuję się pod przedmówcą

Komentarz

• oculus
          Ambiente
          • 2008
          • 228

Uśmiałem się po komentarzach.

Rzeczywiście spieszyłem się dzisiaj dość mocno. Oczywiście najszybszy był skrajny prawy pas :evil: . Widocznie przygotowują nas do wprowadzenia ruchu lewostronnego.
          Skoda Octavia Scout 2.0TDI

Komentarz

• andriu21tg
            L&K
            S_OCP Member
            • 2008
            • 1499

hehe oculus ja codziennie robie trase tarnowskie gory bytom chorzow katowice czasem jeszcze świetochlowice i powiem ci 1 w polsce obiowiazuje zasada prawego pasa zawsze idze szybciej niz lewy ;];] i zawsze sie smieje jak stoi raja na lewym a prawy caly wolny....

Komentarz

Pracuję...